Over

Over mij
Ik ben Janneke, een 16-jarig meisje dat echt van bloggen houdt. Voorheen had ik een andere blog, maar nadat ik een drukke schoolperiode heb gehad ben ik een nieuwe blog begonnen, Janneke’s World. Hierdoor heb ik het bloggen weer herontdekt. En ik heb echt alweer kriebels om zoveel te gaan doen voor mijn blog! Verder ben ik een heel creatief meisje, al van jongs af aan. En tot slot ben ik graag bij mijn vrienden en mijn vriend.

Over de blog
Ik ben deze blog begonnen omdat ik het bloggen zelf erg miste. Ik had voorheen een voor mij best wel succesvolle blog. Maar omdat ik na de zomervakantie het niet kon combineren met mijn nieuwe opleiding ben ik er helaas mee gestopt. Maar nu heb ik het bloggen weer herontdekt en ik ben dit keer van plan om t goed te plannen zodat ik het kan combineren met school.
Mijn blog gaat vooral over Lifestyle, Fashion en Beauty. Mijn favoriete onderwerpen om over te schrijven. Het is daarom ook een persoonlijke blog, Ik beschrijf in elk artikel mijn mening, en schrijf ook alleen maar over dingen die ik zelf echt leuk vind.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s