Smashbook inspiratie #1

smashbook 6Laatst kwam ik de term ‘smashbook’ tegen. Ik was erg benieuwd wat dit precies was, en deed wat research. Ik kwam bij zulke leuke filmpjes en plaatjes uit. Ik wil graag met jullie wat youtubekanalen, plaatjes en veel inspiratie delen over smashbooks. Lees snel verder!

Wat is een smashbook? Het is als ware een boek waar je allerlei dingen in ‘smasht’. Herinneringen, inspiratie, foto’s, papiertjes, allerlei dingen. Alles kan, het is je eigen boek. Laat je creativiteit je vooral leiden.

Ik was laatst weer even lekker aan het random youtuben, waardoor ik uiteindelijk op het kanaal van Sabrina Putri terechtkwam. Een Nederlandse meid die ook een eigen blog heeft en dus ook haar eigen youtubekanaal. Ik kwam uit op filmpje over haar smashbook. Wauw wat is zij creatief zeg!

smashbook 10Op bovenstaande afbeelding zie je 2 pagina’s uit de smashbook van Sabrina. Wauw, ik zei het toch! Ik vind het er zo geweldig leuk en vrolijk uitzien. Op de linkerpagina zie je haar ticket voor 5sos. Op de rechterpagina zie je veertjes die ze eerst op haar deur had en nu in haar smashbook heeft geplakt. Zulk soort leuke herinneringen of simpele dingen kan je er in plakken. Je kan het ook versieren met leuk papier, washitape, stickers, plaatjes, etc.

Bovenstaand filmpje is een filmpje van Sabrina waar ze een aantal pagina’s van haar smashbook laat zien. Je krijgt er zoveel inspiratie van!

Ze heeft echter meer filmpjes voor smashbook inspiratie, die kan je hier op haar kanaal vinden.

smashbook 5Ook ben ik verder gaan zoeken naar andere youtubers die filmpjes/inspiratie over smashbooks delen. Ik denk dat ik nu verslaafd ben aan smashbooks.

Dit maal kwam ik op het kanaal van Belinda Selene terecht. Een Amerikaanse youtuber. Een echt super creatieve meid! Ook erg leuk om te zien wat voor creatieve spullen ze daar in de Amerikaanse winkels hebben. Een nadeel daarvan is dat ze meestal niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Deze youtuber werkt namelijk met veel leuke stickers. Nu kan je ook wel stickers in Nederland krijgen, maar ik Amerika hebben ze – naar mijn idee – meer leuke creatieve spulletjes.

smashbook 1Of ik zelf een smashbook heb? Nee. NOG niet. Maar zoals je misschien al merkt ben ik best wel enthousiast geworden over smashbooks. Dus komt die smashbook er nog? Jazeker, die komt er! En dan ga ik zeker dingen uit mijn smashbook met jullie delen! Misschien dat ik jullie dan met mijn eigen creaties kan inspireren!

Ook heb ik voor jullie nog een aantal inspirerende plaatjes gezocht.

smashbook 9Deze is toevallig ook van Sabrina Putri, het is zo vrolijk! I love it!

smashbook 4Het is ook een super leuk idee om je bioscoop kaartjes er in te plakken. Leuke herinnering voor later.

smashbook 11Of bijvoorbeeld je vakantie aandenkens bewaren en lekker in je smashbook plakken!

smashbook 12Je favoriete dingen op het moment er in plakken is ook erg leuk. Vooral om later te zien of je het nog steeds gebruikt/het een favoriet is.

Dit was mijn smashbook inspiratie voor vandaag. Ik krijg echt kriebels om ook een smashbook te beginnen. Dat ga ik zeker binnenkort ook doen! Ik moet even snel weer leuke creatieve spulletjes kopen. Ook moet ik nog een boek kopen waar ik mijn smashbook van ga maken.

Ik ga zeker mijn smashbook en aankopen hiervoor met jullie delen als het zo ver is. Het lijkt me erg leuk om vaker inspiratie en creativiteit met jullie te delen.

Gaan jullie ook een smashbook maken, of hebben jullie misschien al een?

Liefs,
Janneke.

 

Advertenties

8 gedachtes over “Smashbook inspiratie #1

  1. Wat leuk!
    Maarre… volgens mij deden mijn vriendinnen en ik dat op de middelbare school (nu klink ik oud!)
    Onze agenda’s plakte we helemaal vol met hunks uit de Hitkrant en Breakout zoals Jim Bakkum toendertijd 🙂
    We versierden hem met van alles in saaie uurtjes haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s