Shoplog Action, Hema en Kruidvat

Shoplog 24-7 1Vorige week kocht ik een aantal leuke spulletjes van de Action, Hema en Kruidvat. De aankopen die ik bij de kruidvat heb gedaan kun je hier ook nog eens lezen. Lees snel verder om te zien wat ik allemaal heb gekocht!

Action

Shoplog 24-7 2Allereerst deze 4 pakjes washitape! Super goedkoop! Ze zijn bedrukt met allerlei hele leuk printjes! Jammer dat ik nooit eerder heb geweten dat Action dit verkoopt, maar ik ben nu al verslaafd!
collage-2015-07-28

Dit zijn de rolletjes in de verpakking. Zijn ze niet super mooi?!

shoplog 24-7 7Ook kocht ik dit setje van 4 bloemetjes. Zijn ze niet schattig? Ik ga deze bloemetjes denk ik voor artikelfoto’s gebruiken. Ze zijn zo vrolijk!

shoplog 24-7 10Dit notitieboekje vind ik zo ontzettend leuk en vrolijk! Ik gebruik dit boekje voor mijn blog inspiratie, zodat ik dit niet vergeet.

shoplog 24-7 14De binnenkant heeft ook leuke details!

shoplog 24-7 11Deze twee stickervellen zaten in één pakje. Ik vond ze zo ontzettend lief en leuk dat ik ze meegenomen heb! Deze stickers ga ik gebruiken voor mijn planner.

shoplog 24-7 12In dit pakje zitten stickers op een rol. Het zijn hele leuke schattige stickers met tekst. Er zitten best veel stickers op de rol. Ik gebruik ze soms om de pagina’s van mijn planner wat op te vrolijken of extra kleur te geven.

shoplog 24-7 13Dit zijn kleine schattige sticky notes van de Action. Erg handig om bijvoorbeeld iets te onthouden wat je beslist nog moet doen.

Hema

shoplog 24-7 8In de Hema zag ik deze leuke stickers liggen! Wauw ze zijn zo leuk! Ze bevatten leuke kleurtjes zoals roze, oranje, blauw en goud!

shoplog 24-7 9Bij de Hema kocht ik ook nog 2 rolletjes washitape. Een vrolijk geel kleurtje met sterretjes en een blauw rolletje met driehoekjes.

Kruidvat

kruidvat 1

Tot slot kocht ik nog 4 make-up producten bij de Kruidvat in verband met de 1 + 1 gratis actie die toen liep. Ik heb ook nog een uitgebreider artikel geschreven over deze aankopen van de Kruidvat dat je hier kan lezen.

Dit was mijn shoplog van vorige week eigenlijk. Ik ben super blij met mijn aankopen, vooral de washitape. Echt een verslaving inmiddels. Ik laat jullie graag mijn washitape collectie nog eens zien!

Liefs,
Janneke

 

 

19 gedachtes over “Shoplog Action, Hema en Kruidvat

  1. Wow wat een vrolijke en kleurrijke producten heb jij gescoord! Heel leuk om te zien. Ik heb nog nooit iets met washitape gedaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s